Persoane juridice - Oferim credit ipotecar online si oferim credit imobiliar online | Transilvania Leasing
Bine ati venit pe websiteul nostru de credit rapid, imprumuturi rapide online.
Recomandari si solutii pentru partenerii nostri in contextul COVID-19

CREDIT IPOTECAR

pentru persoane juridice Destinatie: achizitionarea de constructii, inclusiv terenul pe care se afla acestea, terenul pe care urmeaza sa se ridice o constructie, exclusiv TVA; refinantarea unor credite ipoťecare contractate la alte societati de finantare.
Avansul se achita direct vanzatorului, in procent de minim 30% din valoarea imobilului achizitionat (minim dintre pretul de vanzare si valoarea evaluata).

 • Caracteristici CREDIT IPOTECAR pentru PERSOANE JURIDICE
 • Valoare finantata: pana la 1.000.000 EUR, dar nu mai mult de 70%
  din valoarea imobilului achizitionat.
  TVA-ul nu face obiectul finantarii si este
  suportat separat de catre Imprumutat.
 • Valuta: LEI/EUR
 • Durata maxima: pana la 7 ani, in cazul contractelor cu dobanda variabila
  pana la 5 ani, in cazul contractelor cu dobanda fixa
 • Garantii: imobilul achizitionat
 • Dobanda: • variabila sau fixa, pentru contractele incheiate
  pe o perioada de pana la 5 ani si
  • variabila, pentru contractele incheiate
  pe o perioada pana la 7 ani
 • Taxa analiza dosar: 200 RON
Suntem prima companie de leasing cu capital privat autohton infiinţata in Transilvania. Obiectul acestei pagini este credit imobiliar. Ipoteca. Afla acum ce suma lunara ai de platit si cat trebuie sa rambursezi la sfarsitul perioadei de imprumut. Va oferim mereu solutii eficiente online pentru nevoile dumneavoastra. Piaţa este, însă, în continuă schimbare, la fel şi cerinţele clienţilor. Bineînţeles că încă mai există în jurul nostru genul de client care are impresia că poate mult mai bine singur să realizeze o tranzacţie profitabilă decât să apeleze la un agent profesionist. Multumim mult pentru alegerea siteului nostru.

Imobiliar

Ipoteca este garanție reală, servind la garantarea obligațiilor debitorului față de imprumutatorul său, printr-un bun imobil din propriul său patrimoniu, anume desemnat pe cale legală în acest scop (ipoteca nu presupune deposedarea debitorului de imobil).

ipoteca este un drept real în al cărui temei are dreptul de a ceare satisfacerea creanțelor sale, cu preferință față de ceilalți creditori, inclusiv statul, din valoarea bunurilor imobile depuse în ipotecă, în cazul în care debitorul omite să execute obligațiile garantate cu ipotecă.

Conform informatiilor de pe siteul wikipedia, în România, ipoteca este reglementată de art. 1746-1814 Cod civil și este definită astfel: Ipoteca este un drept real accesoriu care are ca obiect un bun imobil al debitorului sau al unei alte persoane, fără deposedare, care conferă dreptul de a urmări imobilul în stăpânirea oricui s-ar afla și de a fi plătit cu prioritate față de ceilalți crediťori din prețul acelui bun.

Mortgage loan, also referred to as a mortgage, is used by purchasers of real property to raise funds to buy real estate; by existing property owners to raise funds for any purpose while putting a lien on the property being mortgaged. The loan is "secured" on the borrower's property. This means that a legal mechanism is put in place which allows the lender to take possession and sell the secured property ("foreclosure" or "repossession") to pay off the loan in the event that the borrower defaults on the loan or otherwise fails to abide by its terms. The word mortgage is derived from a "Law French" term used by English lawyers in the Middle Ages meaning "death pledge", and refers to the pledge ending (dying) when either the obligation is fulfilled or the property is taken through foreclosure. Mortgage can also be described as "a borrower giving consideration in the form of a collateral for a benefit (loan)."

      Informatii utile
Doresti sa afli mai multe informatii despre acest produs? Intra in legatura cu noi! Brasov 0268 / 31.51.72 0268 / 31.51.73 Cluj 0364 / 10.60.03 0364 / 10.60.04 Bucuresti 031 / 436.14.28 Sibiu 0369 / 43.27.24